Warning: Undefined variable $literalseo_es in /usr/home/carloszanon.com/web/templates/top.php on line 55 Carlos Zanón - Noticias: Cicle Trencadís literari
15.03.2018
Cicle Trencadís literari

Taxi - Editorial Salamandra

Sandino, un ésser malenconiós amb una esposa farta de les seves infidelitats condueix un taxi pels carrers de Barcelona. I, durant una setmana, passarà per barris, places i parcs com una bola de billar que va amunt i avall segons les demandes dels seus clients. Serà una llarga fugida de sí mateix durant la qual s’enfrontarà als molts fantasmes del seu passat i dibuixarà un mapa existencial de la seva vida que és, també, un retrat de la ciutat i dels personatges que l’habiten.

L’autor: Carlos Zanón, va néixer el 1966 a Barcelona. És poeta, novel·lista, guionista, articulista i crític literari però, a més, des d’aquest 2018 dirigeix, BCNegra, la Trobada Internacional de Novel·la Negra de Barcelona. Des que a finals dels anys 80 publiqués els seus primers poemes, ha escrit obres de narrativa com Tarde, mal y nunca, No llames a casa o Yo fui Johnny Thunders, entre d’altres. Ha guanyat nombrosos premis, com el València Negra, el Novelpol o el Dashiell Hammett de la Semana Negra de Gijón. Taxi és la seva nova obra, però ara prepara una novel·la amb el detectiu Pepe Carvalho com a protagonista.

Data: Dijous, 15 de març de 2018

Hora: 19:00h

Lloc: Museu de les Cultures del Món (Carrer Montcada, 12 - Barcelona)

Informació i reserves: reservesmeb@bcn.cat

Tel.: 932 562 300

Entrada lliure