Warning: Undefined variable $literalseo_es in /usr/home/carloszanon.com/web/templates/top.php on line 55 Carlos Zanón - Noticias: 3a edició del Mercat de Nadal del Llibre
10.12.2016
3a edició del Mercat de Nadal del Llibre

El Mercat de Nadal del Llibre és un dels esdeveniments literaris més importants de l’any que s’ha consolidat com el Sant Jordi de Nadal. A través de diferents activitats, reunim els principals autors per tal que donin a conèixer la seva obra de manera propera i, si ho vols, et puguis emportar els llibres signats i dedicats.

És un mercat obert i gratuït per a tothom mitjançant inscripció. Per venir-hi, és imprescindible que et registris a la seva web i reservis la teva invitació per a l’esdeveniment literari de les festes de Nadal!

La novel.la negra a debat amb Toni Hill, Andreu Martín, Carlos Zanón, Lluís Llort i Raquel Gámez, moderat per Empar Fermández.

Per una estona el Mercat simularà un debat polític de la televisió. Cinc escriptors a escena, cadascú haurà de fer una pregunta secreta als altres quatre i qui rebi la pregunta haurà d’encertar qui li ha fet. El guanyador serà aquell que hagi encertat més preguntes. Preparats per a començar?

Data: Dissabte 10 de desembre de 2016

Hora: 17.50-18.35h

Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm - Sala Charlotte Brönte (Rosselló, 515 de Barcelona)

Signatures: 18.45h a 19.00h