Warning: Undefined variable $literalseo_es in /usr/home/carloszanon.com/web/templates/top.php on line 55 Carlos Zanón - Fauna Zanón: El fiscal Maza, personatge descartat de l’última novel·la de Carvalho
RAC 1 - Capipota - 20.01.2019
El fiscal Maza, personatge descartat de l’última novel·la de Carvalho

Ben a prop d’una fotografia de Vázquez Montalbán i al costat de la taula que ocupava sempre a Casa Leopoldo, Carlos Zanón ha conversat amb Xavi Bundó, el crític de cinema Toni García i l’editor Malcolm Otero sobre la seva darrera novel·la: Carvalho. Problemes d’identitat , l’esperat retorn del detectiu després de quinze anys de pausa.

Zanón ha reconegut que quan li van plantejar seguir el camí de Carvalho i escriure la seva nova aventura, va consultar amb diferents persones, però totes li van aconsellar no acceptar la proposta. Tot i així, recorda que al món del còmic és habitual canviar guionistes i il·lustradors, i que també ha passat amb altres personatges coneguts com ara Sherlock Holmes o James Bond. Per tant, després de donar-hi unes quantes voltes, ho va plantejar com versionar una cançó que li agradés molt i va llançar-’hi.