Warning: Undefined variable $literalseo_es in /usr/home/carloszanon.com/web/templates/top.php on line 55 Carlos Zanón - Fauna Zanón: Carlos Zanón: “He començat a escriure el retorn de Pepe Carvalho”
Rac1 - 12.01.2017
Carlos Zanón: “He començat a escriure el retorn de Pepe Carvalho”

Carlos Zanón ha confirmat que ja ha començat a escriure la nova entrega de la saga del detectiu Pepe Carvalho. El llibre es publicarà a mitjans del 2018 i la història “passarà a la Barcelona actual”.

Per Zanón, “és un repte molt important i complicat” i a l’entrevista a El món a RAC1 no ha volgut revelar si el detectiu haurà envellit, tot i que admet que no té clar si continuarà fent receptes de cuina perquè “jo soc fatal amb la cuina”.

L’escriptor barceloní no ha volgut donar gaires detalls de la nova entrega de Carvalho: “Continuarà vivint a Vallvidrera i tindrà un foc per cremar-hi llibres”, no té clar si encara tindrà gos i afirma que “hi haurà personatges dels que l’envolten que continuaran i altres que no”.

Carlos Zanón confirma que ha començat a escriu la nova novel·la del detectiu Carvalho

Carlos Zanón assegura que només ha signat amb l’editorial per publicar un llibre de la saga. Aquest 2017, però, es publicarà Taxi, la seva última novel·la.