Warning: Undefined variable $literalseo_es in /usr/home/carloszanon.com/web/templates/top.php on line 55 Carlos Zanón - Fauna Zanón: Carlos Zanón: “Carvalho haurà de funcionar en un món amb internet, Trump i Ada Colau”
Betevé radio - 13.06.2017
Carlos Zanón: “Carvalho haurà de funcionar en un món amb internet, Trump i Ada Colau”

El nou comissari del BCNegra prepara una edició més descentralitzada als barris

L'escriptor barceloní Carlos Zanón és l'encarregat de continuar les històries del famós detectiu Pepe Carvalho, de l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán. La novel·la tindrà nous escenaris barcelonins i sumarà personatges nous. Zanón també serà l'encarregat de dirigir la pròxima edició del BCNegra, del qual ha dit que es vol descentralitzar per fer-lo arribar als diversos barris de la ciutat.

Un altre repte que se li presenta a Zanón és el d'introduir canvis dins del festival de novel·la negra BCNegra, després que el seu creador, Paco Camarasa, anunciés que es retirava el mes de febrer passat. L'activitat literària es prioritzarà i es vol descentralitzar en els diversos barris de la ciutat. Pel que fa a l'afluència de públic, no s'ha mostrat preocupat: “Jo crec té un públic molt fidel i molt consolidat. Si podem créixer, bé; si ens quedem igual, també; i si baixem una miqueta, no passa res. És més important fer un treball de qualitat, a mitjà i llarg termini.”